Ny Hyundai Elantra - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny Hyundai Elantra
Ny modell av Hyundai Elantra kommer til Norge i september. Den koreanske bilfabrikken har oppgradert Elantra betydelig når det gjelder sikkerhet. Med romslig plass innvendig og en gunstig pris blir Elantra en farlig konkurrant for Toyota Avensis og Nissan Primera.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif
Elantra leveres med ABS-bremser med elektronisk bremsekraftfordeling som standard og skivebremser på alle hjul, bremsene foran er ventilerte. Bilen er utstyrt med 15 tommers felger. Den har 4 kollisjonsputer foran og høydejusterbare sikkerhetsbelter med automatiske beltestrammere som også tar hensyn til personvekten i setet. Kollisjonsputen på passasjersiden løses kun ut dersom det er passasjer i setet. Alle fem sitteplasser i den nye Hyundai Elantra har dessuten 3 punkts sikkerhetsbelter og justerbare nakkestøtter.

Nye Elantra leveres som 4 dørs sedan og 5 dørs kombi. Bilen er 7,5 cm lengre og 2 cm bredere enn forrige modell.

Motormessig kan man velge mellom to motorer. Elantra med 1,6 liter og 90 hk motor aksellerer fra 0 til 100 på 11 sekunder. Den større motoren på 2 liter og 141 hk gjør unna tilsvarende på 9,1 sek.

Dagens modell som ble lansert i 1992 er solgt i et antall av 7500. Den nye modellen vil koste fra ca kr 180.000,- og importøren forventer et salg på 1300 -1500 biler i året.

Av Knut Skallerud - Bilnorge.no

Stort bilde Hyundai Elantra

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: